Jednoduchá brioška
- Celkový čas 45 min
- 15 min
Príprava - 30 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
6 os.
150 g Teplé mlieko
30 g Práškový cukor
1 sáčok Sušené pekárske droždie (4,6 g)
280 g Hladká biela múka
15 g Rastlinný olej
1 Vajce s izbovou teplotou
3 g Jemná soľ
40 g Zmäknuté maslo
Príslušenstvo
Extra Crisp
Príprava
Krok 1 /7
Tento recept si vyžaduje použitie pokrievky Extra Crisp. Pripravte si prísady.
Krok 2 /7
V mise zmiešajte mlieko s cukrom a droždím. Nechajte 5 minút stáť.
Krok 3 /7
Do misy nasypte múku, zmes mlieka a droždia, olej, vajce a soľ. Mieste ďalšie 3 minúty.
Krok 4 /7
Pridajte maslo. Mieste ďalšie 2 minúty. Cesto nechajte 2 hodiny kysnúť a potom z neho vytvarujte guľu. Nechajte 1 hodinu stáť v chladničke.
Krok 5 /7
Zrolujte do tvaru valčeka. Po zrolovaní vložte do misy. Nechajte 1 hodinu kysnúť.
Krok 6 /7
Vypnite spotrebič Cookeo a nasaďte veko Extra Crisp. Nastavte manuálny program na 170 °C na 30 minút.
Krok 7 /7
Vyberte z formy a nechajte vychladnúť na mriežke.