Klobása a dusená fazuľa
- Celkový čas 45 min
- 15 minPríprava 
- 30 minVarenie 
- 0 minChladenie 
Suroviny
4 os.
- 150 g Klobása Morteau 
- 200 g Klobása Toulouse 
- 250 g Klobása Montbéliard 
- 0.5 Ošúpaná cibuľa nakrájaná na tenké plátky 
- 700 g Fazuľa Haricot namočená 12 hodín 
- 500 g Ošúpané malé mrkvy nakrájané na tenké plátky 
- 0.5 Pomaranč nakrájaný na plátky 
- 1 zvä. Zväzok byliniek 
- 2 pl Olej 
- 100 g Lúpaný hrach (voliteľné) 
Príprava
Krok 1 /9
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /9
Pomaranče nakrájajte na hrubé plátky.
Krok 3 /9
Mrkvu ošúpte a nakrájajte na tenké plátky.
Krok 4 /9
Cibuľu ošúpte a nakrájajte na tenké plátky.
Krok 5 /9
Do nádoby nalejte olej.
Krok 6 /9
Pridajte klobásy a opečte do hneda.
Krok 7 /9
Do nádoby pridajte všetky zvyšné ingrediencie. Premiešajte.
Krok 8 /9
Doba varenia: 30 minút
Krok 9 /9
Premiešajte a servírujte.

