Rizoto s hubami a parmezánom
- Celkový čas 40 min
- 15 min
Príprava - 25 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Suroviny
2 os.
75 g Hubová zmes
2 pl Olivový olej
0.5 Cibuľa
160 g Ryža na rizoto
6 cl Biele víno
90 cl Zeleninový vývar
20 g Mäkké maslo
20 g Parmezán
Soľ a korenie
0.5 pl Petržlenová vňať
Príprava
Krok 1 /9
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /9
Vložte lopatku do nádoby.
Krok 3 /9
Do nádoby nalejte olej.
Krok 4 /9
Pridajte cibuľu, huby, ryžu a soľ. Smažte 4 minúty.
Krok 5 /9
Pridajte biele víno a 1 minútu redukujte.
Krok 6 /9
Pridajte zeleninový vývar.
Krok 7 /9
Program Rizoto.
Krok 8 /9
Pridajte maslo a parmezán a varte 2 minúty.
Krok 9 /9
Dochuťte a na záver posypte nasekanou petržlenovou vňaťou. Podávajte teplé.