Kuracie s horčicou
- Celkový čas 20 min
- 10 min
Príprava - 10 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Suroviny
4 os.
500 g Kuracie rezne
200 g Pečiarka dvojvýtrusná
1 pl Olivový olej
Soľ, korenie
20 cl Ľahká smotana
1 pl Celozrnná horčica
1 pl Dijonská horčica
1 vet. Čerstvý tymián
Príslušenstvo
Panvica
Príprava
Krok 1 /5
Nakrájajte kuracie mäso na prúžky. Opláchnite a nakrájajte šampiňóny.
Krok 2 /5
Rozohrejte panvicu a počkajte, kým sa signalizácia tepla úplne nezafarbí na červeno. Nalejte do panvice olej a osmažte ochutené kuracie mäso dozlatista.
Krok 3 /5
Pridajte šampiňóny a smažte s kuracím mäsom 5 minút, pravidelne miešajúc.
Krok 4 /5
Pridajte smotanu, 2 druhy horčice a tymián. Dochutte podľa chuti. Premiešajte a nechajte dusiť asi 5 minút, alebo kým sa kuracie mäso uvarí.
Krok 5 /5
Podávajte horúce.