Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Pečené paradajky s burratou a cesnakovou bagetou

ratings.0

- /5 -

  • Celkový čas 40 min
  • Príprava
    10 min
  • Varenie
    30 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

2 os.

  • 300 g Cherry paradajky

  • 4 strúč. Strúčiky cesnaku

  • 1 ks Buratta

  • 1 ks Svetlá bageta

  • 20 g Maslo

  • Petržlenová vňať

  • Olivový olej

  • Soľ

  • Korenie

Príprava

Krok 1 /5

Neolúpané strúčiky cesnaku zabaľte do alobalu. Paradajky umyte a nožom na pár miestach prepichnite šupku. Predídete tým praskaniu a zašpineniu koša fritézy.

  • 300g Cherry paradajky
  • 4strúč. Strúčiky cesnaku

Krok 2 /5

Paradajky pokvapkajte olivovým olejom, pridajte soľ a korenie. Dajte piecť spoločne s cesnakom. Môžete priamo na rošt alebo využiť misku z papiera na pečenie či akúkoľvek zapekaciu misku.

  • 300g Cherry paradajky
  • 4strúč. Strúčiky cesnaku
  • Olivový olej
  • Soľ
  • Korenie

Krok 3 /5

Upečený cesnak vytlačte do zmäknutého masla. Pridajte soľ, korenie a nasekanú petržlenovú vňať.

  • 4strúč. Strúčiky cesnaku
  • 20g Maslo
  • Petržlenová vňať
  • Soľ
  • Korenie

Krok 4 /5

Bagetu nakrájajte na kolieska, potrite ochuteným maslom a dajte piecť.

  • 1ks Svetlá bageta

Krok 5 /5

Upečené paradajky dajte na hlbší tanier, doprostred umiestnite čerstvú a vychladenú burratu a doplňte o opečenú bagetu.

  • 1ks Buratta