Pečené paradajky s burratou a cesnakovou bagetou
- Celkový čas 40 min
- 10 min
Príprava - 30 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (17)
Tichá teplovzdušná fritéza Tefal Easy Fry Silence EY552DE0 Nerezová oceľ EY145810 Easy Fry Compact 3 l teplovzdušná fritéza Tefal čierna EY9428E0 Easy Fry Dual XXL teplovzdušná fritéza Tefal 11 litrov Teplovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill 2v1 EY501815 Čierna Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
2 os.
300 g Cherry paradajky
4 strúč. Strúčiky cesnaku
1 ks Buratta
1 ks Svetlá bageta
20 g Maslo
Petržlenová vňať
Olivový olej
Soľ
Korenie
Príprava
Krok 1 /5
Neolúpané strúčiky cesnaku zabaľte do alobalu. Paradajky umyte a nožom na pár miestach prepichnite šupku. Predídete tým praskaniu a zašpineniu koša fritézy.
Krok 2 /5
Paradajky pokvapkajte olivovým olejom, pridajte soľ a korenie. Dajte piecť spoločne s cesnakom. Môžete priamo na rošt alebo využiť misku z papiera na pečenie či akúkoľvek zapekaciu misku.
Krok 3 /5
Upečený cesnak vytlačte do zmäknutého masla. Pridajte soľ, korenie a nasekanú petržlenovú vňať.
Krok 4 /5
Bagetu nakrájajte na kolieska, potrite ochuteným maslom a dajte piecť.
Krok 5 /5
Upečené paradajky dajte na hlbší tanier, doprostred umiestnite čerstvú a vychladenú burratu a doplňte o opečenú bagetu.