Ťahaný bravčový burger
- Celkový čas 12 h 25 min
- 25 minPríprava 
- 12 hVarenie 
- 0 minChladenie 
Suroviny
6 os.
- 1.5 pl Hnedý cukor 
- 1.5 pl Mletý kmín 
- 1.5 pl Cesnakový práškok 
- 1.5 pl Cibuľový prášok 
- 1.5 pl Údená paprika 
- 1.5 čl Prášok kajenského korenia 
- 900 g Bravčové pliecko 
- 75 cl Ležiak 
- 7.5 cl Jablčný ocot 
- 7.5 cl Sójová omáčka 
- 4.5 pl Tekutý med 
- 3 pl Kukuričná múka 
- 6 Burgerové žemle, rozpolené a opečené 
- 1.5 sáčok Zmes surovej zeleniny 
Príprava
Krok 1 /8
Pridajte mäso.
Krok 2 /8
Pomalé varenie pri vysokej teplote.
Krok 3 /8
Vyberte mäso a nastrúhajte ho. Pridajte omáčku.
Krok 4 /8
Vidličkou roztiahnite vlákna. Mäso by malo byť ešte trochu horúce, aby sa správne roztrhlo.
Krok 5 /8
Naplňte vaše burgre trhaným mäsom a surovou zeleninou. Podávajte s batátovými hranolčekmi ochutenými údenou paprikou. Hamburgery podávajte s barbecue omáčkou.
Krok 6 /8
Tento recept si vyžaduje použitie Extra Crisp. Pripravte si ingrediencie.
Krok 7 /8
V nádobe zmiešajte vodu, cukor a droždie. Nechajte 5 minút oddýchnuť.
Krok 8 /8
V ďalšej nádobe zmiešajte múku, zmes vody a droždia a soľ. Ručne miesime 5 minút na pracovnej doske.

