Rýchle cestoviny Bolognese
- Celkový čas 25 min
- 15 min
Príprava - 10 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Suroviny
2 os.
0.5 Cibuľa
1 pl Olej
200 g Šošovica
100 g Paradajková omáčka
Soľ, korenie
0.5 čl Paprika
2 list Bazalka
200 g Špagety
Príslušenstvo
Hrnce a panvice Ingenio
Príprava
Krok 1 /7
Pri varení na plechu a/alebo v rúre sa uistite, že ste odstránili rukoväť Ingenio.
Krok 2 /7
Olúpte a nakrájajte cibuľu.
Krok 3 /7
Rozohrejte panvicu a počkajte, kým sa Thermal-Signal úplne nezmení na plnú červenú farbu. Zahrejte olej a osmažte cibuľu na pár minút.
Krok 4 /7
Potom pridajte šošovicu a následne paradajkovú omáčku. Nechajte variť na miernom ohni 4 minúty.
Krok 5 /7
Pridajte soľ, korenie, papriku a jemne nasekanú bazalku. Odstavte z ohňa.
Krok 6 /7
Podávajte šošovicové Bolognese s uvarenými a scedenými špagetami.
Krok 7 /7
Zakončite posypom parmezánu.