Cesto na pizzu z oranžovej šošovice
- Celkový čas 25 min
- 5 min
Príprava - 20 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (2)
Suroviny
4 os.
300 g Oranžová šošovica
40 cl Ryžové mlieko
0.5 čl Kari korenie
2 strúč. Cesnak
1 čl Jedlá sóda
1 čl Jablčný ocot
0.5 čl Jemná soľ
1 čl Oregáno
1 čl Sušená bazalka
1 čl Sušená majoránka
1 pl Olivový olej
Paradajková omáčka
Červená cibuľa
Huby
Kozí syr
Petržlen
Príprava
Krok 1 /7
Šošovicu oranžovú prepláchnite a nechajte odtiecť. Olúpte cesnak a odstráňte zárodkovú časť.
Krok 2 /7
Všetky suroviny dajte do misky mixéra. Zatvorte veko a mixujte 1 minútu, postupne zvyšujte rýchlosť.
Krok 3 /7
Pomocou špachtle zoškrabte steny misky. Zatvorte veko a mixujte 1 minútu na strednej rýchlosti.
Krok 4 /7
Na predhriatej nepriľnavej panvici s priemerom 20 cm rovnomerne rozdeľte štvrtinu cesta. Pečte 3 minúty na strednom ohni, otočte cesto a pečte ďalšie 2 minúty. Odložte bokom.
Krok 5 /7
Tento krok zopakujte ešte 3-krát, aby ste získali 4 pizze s dobrou kôrkou.
Krok 6 /7
Predhrievajte rúru na 200 °C.
Krok 7 /7
Ozdobte kôrky a pečte 8 minút.