Dusené bravčové mäso v cideri
- Celkový čas 12 h 40 min
- 20 min
Príprava - 12 h 20 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Suroviny
4 os.
600 g Bravčového karé nakrájané na veľké 4 cm kocky
2 pl Neutrálny olej
1 Nasekaná cibuľa
2 Cesnak
200 g Mleté huby
400 g Červené jablká zbavené jadierok a nakrájané na 8 častí
25 cl Cider
10 cl Voda
1.5 pl Kukuričná múka
10 list Šalvia
4 vet. Tymian
Soľ, korenie
Príprava
Krok 1 /9
Bravčové mäso opekáme na oleji 10 minút.
Krok 2 /9
Pridajte cibuľu, cesnak, huby a jablká. Smažte 5 minút.
Krok 3 /9
Pridajte cider a kašu z kukuričnej múky (kukuričnú múku zmiešanú s vodou). Varte a miešajte 5 minút.
Krok 4 /9
Pridajte bylinky a okoreňte.
Krok 5 /9
Pomalé varenie pri nízkej teplote.
Krok 6 /9
Podávajte horúce.
Krok 7 /9
Pripravte si ingrediencie.
Krok 8 /9
V mixovacej nádobe zmiešajte všetky ingrediencie, až kým nebudú homogénne.
Krok 9 /9
Rozdeľte medzi jedno alebo viacero sous-vide vrecúšok na varenie. Zmes vložte do sous-vide vrecúška. Uistite sa, že vrecúška sú dobre utesnené.