Tartiny so zeleninou a baklažánovým kaviárom
- Celkový čas 1 h 7 min
- 30 min
Príprava - 37 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (22)
Tichá teplovzdušná fritéza Tefal Easy Fry Silence EY552DE0 Nerezová oceľ Tichá teplovzdušná fritéza Tefal Easy Fry Silence 7L EY846HE0, tmavosivá EY145810 Easy Fry Compact 3 l teplovzdušná fritéza Tefal čierna EY9428E0 Easy Fry Dual XXL teplovzdušná fritéza Tefal 11 litrov Objavte celý sortiment Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
2 os.
2 plát. Biely chlieb
1 Baklažán
1 trs Cherry paradajky
0.5 Červená paprika
0.5 Cuketa
1 čl Olivový olej
0.5 Žltá paprika
1 strúč. Cesnak
1 čl Petržlenová vňať
1 čl Koriander
1 čl Pražené píniové oriešky
1 čl Hrozienka
1 štip. Mletá rasca
Rukola
Soľ, korenie
Príprava
Krok 1 /8
Baklažán nechajte neolúpaný a položte na podložku v spotrebiči, popichajte ho vidličkou.
Krok 2 /8
Vložte ho do spotrebiča vybaveného podložkou. Začnite proces varenia.
Krok 3 /8
Vyberte uvarený baklažán, nechajte trochu vychladnúť, potom vyberte dužinu.
Krok 4 /8
Rozmačkajte baklažánovú dužinu s olivovým olejom, nasekaným cesnakom, petržlenovou vňaťou a koriandrom. Ochuťte soľou, korením a rascou. Dobre premiešajte.
Krok 5 /8
Nakrájajte cukety na tenké plátky a papriky na prúžky. Cherry paradajky rozkrájajte na polovice alebo štvrťky. Surovú zeleninu ochuťte soľou a korením a odložte bokom.
Krok 6 /8
Plátky bieleho chleba vložte do spotrebiča vybaveného podložkou. Začnite proces varenia.
Krok 7 /8
Na každý plátok chleba natrite baklažánový kaviár. Navrchu rozložte plátky papriky, paradajok a cukety. Posypte praženými píniovými orieškami a pridajte hrozienka. Ozdobte niekoľkými listami rukoly.
Krok 8 /8
Tartiny so zeleninou a baklažánovým kaviárom podávajte teplé alebo pri izbovej teplote.







