Teľacie v bielej omáčke
- Celkový čas 35 min
- 15 minPríprava 
- 20 minVarenie 
- 0 minChladenie 
Suroviny
4 os.
- 600 g Teľacie mäso na dusenie, nakrájané na kocky 
- 200 g Nakrájané šampiňóny 
- 1 Cibuľa, nakrájaná 
- 120 g Údená slanina 
- 1 Bobkové listy 
- Muškátový oriešok 
- Soľ a korenie 
- 25 cl Voda 
- 1 Žĺtky 
- 2 pl Šľahačka 
Príprava
Krok 1 /6
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /6
Nakrájajte cibuľu.
Krok 3 /6
Nakrájajte huby.
Krok 4 /6
Všetky ingrediencie okrem smotany vložte do hrnca.
Krok 5 /6
Tlakové varenie.
Krok 6 /6
Zmiešajte žĺtok so smotanou, aby omáčka zhustla. Podávajte teplé s dusenou mrkvou.

