Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Ropucha v diere

ratings.0

- /5 -

  • Celkový čas 1 h 30 min
  • Príprava
    15 min
  • Varenie
    45 min
  • Chladenie
    30 min

Suroviny

6 os.

  • 3 Veľké vajcia

  • 180 g Hladká biela múka

  • 1 čl Soľ

  • 1 štip. Korenie

  • 35 cl Mlieko

  • 30 g Rozpustené maslo

  • 1 pl Olej

  • 450 g Klobásy

Príprava

Krok 1 /5

Pripravíme cesto: V miske rozšľaháme vajcia. Vo veľkej miske zmiešame múku so soľou a štipkou korenia. Do stredu múky urobíme jamku. Do jamky nalejeme rozšľahané vajcia, mlieko a rozpustené maslo, premiešame a šľaháme, kým cesto nebude hladké. Prikryjeme utierkou a necháme 30 minút stáť pri izbovej teplote.

  • 3 Veľké vajcia
  • 1čl Soľ
  • 1štip. Korenie
  • 35cl Mlieko
  • 30g Rozpustené maslo

Krok 2 /5

Predhrejeme rúru. Zapneme prístroj. Zvolíme program BAKE na 200 °C a nastavíme čas pečenia na 5 minút. Stlačíme tlačidlo START.

Krok 3 /5

Pomocou štetca na pečivo dôkladne vymažeme 24 cm zapekaciu misu olejom. Klobásy vložíme do zapekacej misy a opatrne ich zalejeme cestom. Kastról položíme na mriežku na pečenie. Plech umiestnime do strednej polohy v rúre.

  • 1pl Olej
  • 450g Klobásy

Krok 4 /5

Zapneme prístroj. Zvolíme program BAKE na 200 °C a nastavíme čas pečenia na 45 min. Stlačíme tlačidlo START.

Krok 5 /5

Po vytiahnutí z rúry ich pred podávaním necháme 10 minút odpočívať. Podávame horúce so šalátom coleslaw alebo zeleným šalátom.

Podobné recepty

Tefal
Tefal
22 min

Bagely s vajcom a mozzarellou (vajce v diere)

ratings.NaN

Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Bagely s vajcom a mozzarellou (vajce v diere)