Tuniakové verríny s estragónom
- Celkový čas 35 min
- 20 minPríprava 
- 15 minVarenie 
- 0 minChladenie 
Suroviny
4 os.
- 350 g Filet z tuniaka modroplutvého 
- 2 pl Celozrnná horčica 
- 2 pl Estragón 
- 2 Malé šalotky 
- 2 Vajcia 
- Soľ, korenie 
Príslušenstvo
- Sada 8 pohárov 
Príprava
Krok 1 /4
Do mixéra umiestnite kocky tuniaka, celozrnnú horčicu, estragón, šalotky a vajcia. Ochutnajte soľou a korením. Rozmixujte do hladka.
Krok 2 /4
Rozdeľte zmes medzi verríny.
Krok 3 /4
Verríny bez veká umiestnite do prístroja vybaveného tanierom. Začnite varenie.
Krok 4 /4
Nechajte vychladnúť.


