Tuniakové verríny s estragónom
- Celkový čas 35 min
- 20 min
Príprava - 15 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (3)
Suroviny
4 os.
350 g Filet z tuniaka modroplutvého
2 pl Celozrnná horčica
2 pl Estragón
2 Malé šalotky
2 Vajcia
Soľ, korenie
Príslušenstvo
Sada 8 pohárov
Príprava
Krok 1 /4
Do mixéra umiestnite kocky tuniaka, celozrnnú horčicu, estragón, šalotky a vajcia. Ochutnajte soľou a korením. Rozmixujte do hladka.
Krok 2 /4
Rozdeľte zmes medzi verríny.
Krok 3 /4
Verríny bez veká umiestnite do prístroja vybaveného tanierom. Začnite varenie.
Krok 4 /4
Nechajte vychladnúť.