Tuniakovo-vaječné pečivo Samosas
- Celkový čas 25 min
- 15 minPríprava 
- 10 minVarenie 
- 0 minChladenie 
Suroviny
4 os.
- 6 Filo cesto 
- 200 g Konzervovaný tuniak 
- 3 Vajcia 
- 1 Vajce 
- 3 pl Rajčinová pasta 
- 1 pl Olivový olej 
- Soľ a korenie 
Príslušenstvo
- Extra Crisp 
Príprava
Krok 1 /4
Na tento recept potrebujeme veko Extra Crisp. Pripravíme si suroviny.
Krok 2 /4
V samostatnej mise zmiešame všetky suroviny, okrem rozšľahaného vajca. Plátky pečiva prekrojíme na polovicu a pozdĺžne preložíme na polovicu.
Krok 3 /4
Pridáme 30 g plnky na jeden koniec pečiva a zložíme do tvaru trojuhoľníka. Potrieme vajcom. Pečivo samosas vložíme do vymastenej misy.
Krok 4 /4
Nasadíme veko Extra Crisp.a spustíme manuálny program: Na 10 minút pri teplote 200 °C.

