Vegánsky a zdravý francúzsky toast
- Celkový čas 34 min
- 2 minPríprava 
- 32 minVarenie 
- 0 minChladenie 
Suroviny
4 os.
- 10 g Ryžová múka 
- 25 cl Rastlinné mlieko 
- 1 pl Vanilkový extrakt 
- 1 pl Mletá škorica 
- 1 pl Agávový sirup 
- 12 plát. Chlieb 
- 6 cl Kokosový olej 
- Ochutený alebo neochutený sójový jogurt 
- Agávový sirup alebo zaváranina 
- Ovocie podľa vášho výberu 
Príslušenstvo
- Panvica na palacinky 
Príprava
Krok 1 /6
Uistite sa, že pred varením na panvici a/alebo v rúre odstránite rukoväť Ingenio.
Krok 2 /6
V miske zmiešajte ryžovú múku, rastlinné mlieko, vanilkový extrakt, škoricu a agávový sirup. Zmes nechajte niekoľko minút odstáť, aby sa chute mohli prepojiť.
Krok 3 /6
Ponorte krajce chlebíka postupne do zmesi mlieka a múky. Chlieb musí byť úplne nasiaknutý.
Krok 4 /6
Rozohrejte panvicu na strednom ohni a počkajte, kým sa Thermal-Signal úplne nezmení na tuhú červenú farbu. Rozpustite štvrtinu kokosového oleja. Umiestnite 3 stredne veľké plátky chleba na panvicu. Opekajte po dobu 2 minút z každej strany.
Krok 5 /6
Tento postup opakujte so všetkými krajcami chleba, pričom pred každou dávkou rozpustite štvrtinu kokosového oleja.
Krok 6 /6
Na podávanie natrite na plátok trochu jogurtu a zaváraniny. Položte naň druhý plátok. Tento nový plátok opäť natrite jogurtom a zaváraninou. Dokončite tretím plátkom a ozdobte čerstvým ovocím.

