Vegánsky a zdravý francúzsky toast
- Celkový čas 34 min
- 2 min
Príprava - 32 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Suroviny
4 os.
10 g Ryžová múka
25 cl Rastlinné mlieko
1 pl Vanilkový extrakt
1 pl Mletá škorica
1 pl Agávový sirup
12 plát. Chlieb
6 cl Kokosový olej
Ochutený alebo neochutený sójový jogurt
Agávový sirup alebo zaváranina
Ovocie podľa vášho výberu
Príslušenstvo
Panvica na palacinky
Príprava
Krok 1 /6
Uistite sa, že pred varením na panvici a/alebo v rúre odstránite rukoväť Ingenio.
Krok 2 /6
V miske zmiešajte ryžovú múku, rastlinné mlieko, vanilkový extrakt, škoricu a agávový sirup. Zmes nechajte niekoľko minút odstáť, aby sa chute mohli prepojiť.
Krok 3 /6
Ponorte krajce chlebíka postupne do zmesi mlieka a múky. Chlieb musí byť úplne nasiaknutý.
Krok 4 /6
Rozohrejte panvicu na strednom ohni a počkajte, kým sa Thermal-Signal úplne nezmení na tuhú červenú farbu. Rozpustite štvrtinu kokosového oleja. Umiestnite 3 stredne veľké plátky chleba na panvicu. Opekajte po dobu 2 minút z každej strany.
Krok 5 /6
Tento postup opakujte so všetkými krajcami chleba, pričom pred každou dávkou rozpustite štvrtinu kokosového oleja.
Krok 6 /6
Na podávanie natrite na plátok trochu jogurtu a zaváraniny. Položte naň druhý plátok. Tento nový plátok opäť natrite jogurtom a zaváraninou. Dokončite tretím plátkom a ozdobte čerstvým ovocím.