Bravčové mäso na mrkve
- Celkový čas 39 min
- 10 min
Príprava - 29 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
4 os.
2 ks Cibuľa
500 g Bravčová pliecko
400 g Mrkva
Soľ
Mleté korenie
3 lyžice Hladká múka
800 ml Voda
2 lyžica Sladká paprika
2 lyžica Tymian
Olej
Príprava
Krok 1 /8
Prichystajte si suroviny.
Krok 2 /8
Cibuľu nakrájajte nadrobno, mäso nakrájajte na kocky, mrkvu olúpte a nakrájajte na kolieska.
Krok 3 /8
Na oleji orestujte cibuľu.
Krok 4 /8
Do hrnca pridajte mäso a orestujte ho (cca 5 min.) zo všetkých strán.
Krok 5 /8
Pridajte soľ, korenie, červenú papriku, tymian, zasypte múkou a krátko orestujte (cca 1 min.).
Krok 6 /8
Zalejte vodou a varte.
Krok 7 /8
Do hrnca pridajte mrkvu a varte do zmäknutia.
Krok 8 /8
V prípade potreby dochuťte a podávajte s cestovinami alebo zemiakmi.