Karamelizované bravčové mäso
- Celkový čas 28 min
- 15 min
Príprava - 13 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
2 os.
350 g Bravčová panenka
3 pl Sójová omáčka
2 pl Nuoc mam rybacia omáčka
1 strúč. Cesnak
1 čl Čerstvý zázvor
0.5 Červená cibuľa
1 pl Sezamový olej
70 ml Voda
5 g Kukuričný škrob
3 lyžice Med
Príprava
Krok 1 /8
Pripravíme si suroviny.
Krok 2 /8
Ošúpeme a nakrájame cesnak.
Krok 3 /8
Ošúpeme a na drobno nakrájame cibuľu.
Krok 4 /8
Marinujte bravčové mäso v sójovej omáčke, mede a omáčke nuoc mam.
Krok 5 /8
Pridajte všetky ingrediencie do nádoby, okrem kukuričného škrobu, s trochou vody.
Krok 6 /8
Varenie pod tlakom.
Krok 7 /8
Pridajte škrob. Premiešajte.
Krok 8 /8
Podávame s thajskou ryžou.