Kaviár zo žltej papriky s údenou paprikou
- Celkový čas 2 h 30 min
- 10 min
Príprava - 20 min
Varenie - 2 h
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (1)
Suroviny
2 os.
40 g Blanšírované mandle
2 Žlté papriky
2 strúč. Cesnak
2 pl Olivový olej
1 čl Kryštálový cukor
1 čl Údená paprika
Soľ, korenie
Príprava
Krok 1 /5
Ošúpte a zbavte papriky semien, potom ich nakrájajte na kúsky. Ošúpte cesnak a odstráňte stred.
Krok 2 /5
Opražte mandle na malej panvici.
Krok 3 /5
Vložte všetky ingrediencie do misky mixéra. Zatvorte veko a nastavte program na VYHRIEVANIE na 100 °C. Spustite program.
Krok 4 /5
Po varení nastavte program na MIXOVANIE rýchlosť 5 na 15 sekúnd.
Krok 5 /5
Nechajte vychladnúť. Dochutťte soľou a korením podľa chuti. Dajte zmes na 2 hodiny do chladničky, bude chutiť ešte lepšie! Podávajte na malých kúskoch toastu.