Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Diana Hvolková (@dianahvolkova)
Recept od Diana Hvolková (@dianahvolkova)

Zapekané plnené cannelloni s ricottou

ratings.0

- /5 -

  • Celkový čas 45 min
  • Príprava
    15 min
  • Varenie
    25 min
  • Chladenie
    5 min

Suroviny

4 os.

  • 200 g Cestoviny

  • 400 g Ricotta

  • 100 g Mozzarella

  • 1 čl Sol'

  • 0.5 čl Sladká paprika

  • 0.5 čl Sušený casnak

  • 0.25 čl Mleté čierné korenie

  • 1 kus Vajcia

  • 30 g Baby špenát

  • 200 g Pasírované paradajky

  • 50 g Mozzarella

Príslušenstvo

  • Rajnica
    Rajnica

Príprava

Krok 1 /12

Do osolenej vriacej vody si dáme variť cestoviny cannelloni.

  • 200g Cestoviny
  • 1čl Sol'
  • Rajnica

Krok 2 /12

Do misky si dáme ricottu a mozzarellu.

  • 400g Ricotta
  • 100g Mozzarella

Krok 3 /12

Pridáme koreniny: soľ, paprika, sušený cesnak, čierne korenie.

  • 1čl Sol'
  • 0.5čl Sladká paprika
  • 0.5čl Sušený casnak
  • 0.25čl Mleté čierné korenie

Krok 4 /12

Rozklepneme si jedno vajíčko a všetky suroviny premiešame vidličkou.

  • 1kus Vajcia

Krok 5 /12

K zmesi pridáme nasekaný baby špenát.

  • 30g Baby špenát

Krok 6 /12

Cestoviny si precedíme.

  • Rajnica

Krok 7 /12

Na spodok toho istého hrnca si dáme pasírované paradajky.

  • 200g Pasírované paradajky
  • Rajnica

Krok 8 /12

Cestoviny naplníme zmesou z ricotty a ukladáme vedľa seba na paradajkový základ.

  • Rajnica

Krok 9 /12

Poukladané cestoviny si posypeme mozzarellou.

  • 50g Mozzarella
  • Rajnica

Krok 10 /12

Rúru si nahrejeme na 190 stupňov.

  • Rajnica

Krok 11 /12

Keď máme všetko pripravené dáme piecť na cca 20 minút, kým nebude syr zlato-hnedý.

  • Rajnica

Krok 12 /12

Po dopečení môžeme podávať - dobrú chuť!