Vyprážaná ryža s kuracím mäsom
- Celkový čas 14 min
- 5 min
Príprava - 9 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (8)
Suroviny
4 os.
800 g Uvarená ryža
2 ks Veľké vajcia
2 ks Stredná mrkva
Mrazený hrášok
1 strúč. Strúčik cesnaku
1 ks Stredná červená cibuľa
1 ks Varené kuracie prsník
1 ks Jarná cibuľka
2 lyžice Sójová omáčka
Soľ
Olej
Sezam
Príprava
Krok 1 /5
Prichystajte si suroviny. Ryžu uvarte podľa návodu. Cibuľu a cesnak si nakrájajte nadrobno. Mrkva nakrájajte na tenké rezančeky. Jarnú cibuľku nakrájajte na kúsky, mäso natrhajte.
Krok 2 /5
Na oleji restujte cibuľku a cesnak, až zosklovatí.
Krok 3 /5
Do hrnca pridajte vajcia, krátko opečte a následne rozmiešajte. Pridajte ryžu, sójovú omáčku a opekajte, kým ryža nebude hnedá.
Krok 4 /5
Pridajte mrkvu, cibuľku, mäso a hrášok, dosoľte a restujte do zmäknutia mrkvy na skus a hrášku. Dochuťte sójovou omáčkou podľa chuti.
Krok 5 /5
Hotové jedlo posypte sezamom a podávajte.