Čínske glazované bravčové mäso
- Celkový čas 20 min
- 0 minPríprava 
- 20 minVarenie 
- 0 minChladenie 
Suroviny
6 os.
- 6 
- 3 strúč. 
- 5 cm kus čerstvého zázvoru, ošúpaný 
- 6 pl sójová omáčka 
- 6 pl rajčinový kečup 
- 4 pl ryžový ocot 
- 3 pl tekutý med 
Príprava
Krok 1 /7
Olúpeme a rozdrvíme strúčiky cesnaku, nastrúhame zázvor a zmiešame v nádobe s kečupom, sójovou omáčkou, octom a medom.
Krok 2 /7
Ostrým nožom narežeme povrch plátkov bravčového karé vo vzore krížom krážom, potom ich pridáme do nádoby a obalíme v zmesi.
Krok 3 /7
Marinujeme 30 minút.
Krok 4 /7
Zapneme gril. Vyberieme nastavenie Bravčové a stlačíme OK.
Krok 5 /7
Po dokončení predhriatia poukladáme dobre odkvapkané plátky bravčového karé na gril a sklopíme poklop.
Krok 6 /7
Varíme podľa pokynov na obrazovke, kým nie je mäso uvarené.
Krok 7 /7
Medzitým vlejeme marinádu do kastróla a privedieme k varu na 5 až 10 minút alebo kým nevznikne sirupová omáčka. Tesne pred podávaním natrieme omáčkou plátky bravčového karé.

