Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Čínske glazované bravčové mäso

ratings.0

- /5 -

  • Celkový čas 20 min
  • Príprava
    0 min
  • Varenie
    20 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

6 os.

  • 6

  • 3 strúč.

  • 5 cm kus čerstvého zázvoru, ošúpaný

  • 6 pl sójová omáčka

  • 6 pl rajčinový kečup

  • 4 pl ryžový ocot

  • 3 pl tekutý med

Príprava

Krok 1 /7

Olúpeme a rozdrvíme strúčiky cesnaku, nastrúhame zázvor a zmiešame v nádobe s kečupom, sójovou omáčkou, octom a medom.

Krok 2 /7

Ostrým nožom narežeme povrch plátkov bravčového karé vo vzore krížom krážom, potom ich pridáme do nádoby a obalíme v zmesi.

Krok 3 /7

Marinujeme 30 minút.

Krok 4 /7

Zapneme gril. Vyberieme nastavenie Bravčové a stlačíme OK.

Krok 5 /7

Po dokončení predhriatia poukladáme dobre odkvapkané plátky bravčového karé na gril a sklopíme poklop.

Krok 6 /7

Varíme podľa pokynov na obrazovke, kým nie je mäso uvarené.

Krok 7 /7

Medzitým vlejeme marinádu do kastróla a privedieme k varu na 5 až 10 minút alebo kým nevznikne sirupová omáčka. Tesne pred podávaním natrieme omáčkou plátky bravčového karé.