Bravčová panenka v sherry omáčke
Tefal
Recept od Tefal

Bravčová panenka v sherry omáčke

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 1 h 25 min
  • Príprava
    15 min
  • Varenie
    1 h 10 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

6 os.

  • 1.4 kg Celá bravčová panenka

  • 3 Cibuľa

  • 6 Mrkva

  • 6 Okrúhlica

  • 3 vet. Stopkový zeler, nakrájaný

  • 1 Zväzok polievkových byliniek

  • 6 Strúčiky cesnaku, ošúpané, zbavené klíčkov a nakrájané na polovice

  • 40 ml Sherry ocot

  • 3 čl Hrubá soľ

  • 9 cl Voda

Príprava

Krok 1 /5

Pripravte si ingrediencie.

  • 1.4kg Celá bravčová panenka
  • 3 Cibuľa
  • 6 Mrkva
  • 6 Okrúhlica
  • 3vet. Stopkový zeler, nakrájaný
  • 1 Zväzok polievkových byliniek
  • 6 Strúčiky cesnaku, ošúpané, zbavené klíčkov a nakrájané na polovice
  • 40ml Sherry ocot
  • 3čl Hrubá soľ
  • 9cl Voda

Krok 2 /5

Z cesnaku odstráňte kľúčiky.

  • 6 Strúčiky cesnaku, ošúpané, zbavené klíčkov a nakrájané na polovice

Krok 3 /5

Do hrnca vložte mäso a zeleninu. Zalejte octom a vodou tak, aby bola hladina v rovine s prísadami. Pridajte polievkové bylinky. Osoľte a okoreňte.

  • 1.4kg Celá bravčová panenka
  • 3 Cibuľa
  • 6 Mrkva
  • 6 Okrúhlica
  • 3vet. Stopkový zeler, nakrájaný
  • 1 Zväzok polievkových byliniek
  • 6 Strúčiky cesnaku, ošúpané, zbavené klíčkov a nakrájané na polovice
  • 40ml Sherry ocot
  • 3čl Hrubá soľ
  • 9cl Voda

Krok 4 /5

Tlakové varenie.

Krok 5 /5

Podávajte s bielou ryžou a hrubozrnnou horčicou.