Bravčové panenky
- Celkový čas 45 min
- 20 min
Príprava - 25 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (17)
Tichá teplovzdušná fritéza Tefal Easy Fry Silence EY552DE0 Nerezová oceľ Teplovzdušná fritéza Tefal Easy Fry Silence 7L EY846HE0 Tmavo šedá EY9428E0 Easy Fry Dual XXL teplovzdušná fritéza Tefal 11 litrov Teplovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill 2v1 Digital EY505D15 Nerezová/Čierna Objavte celý sortiment Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
4 os.
650 g Bravčová panenka (3x 450 g)
2 pl Olivový olej
1.5 čl Dijonská horčica
1.5 čl Med
1.5 čl Mletý cesnak
1.5 čl Údená paprika
0.5 čl Čili korenie
Soľ, korenie
Príprava
Krok 1 /4
Bravčové rebierka ochutíme soľou a korením. V malej nádobe zmiešame olivový olej, horčicu, med, mletý cesnak, papriku a čili. Bravčové panenky obalíme v zmesi.
Krok 2 /4
Vložíme mäso do spotrebiča vybaveného doskou. Spustíme proces varenia.
Krok 3 /4
V polovici varenia bravčové panenky obrátime. Skontrolujeme stupeň prepečenia, ktorý sa môže líšiť podľa veľkosti kusu mäsa. V prípade potreby predĺžime dobu o ďalších 5 minút.
Krok 4 /4
Vyberieme panenky a pred nakrájaním a podávaním s bang bang karfiolom necháme v pokoji aspoň na 5 minút.