Bravčové panenky
- Celkový čas 45 min
- 20 minPríprava 
- 25 minVarenie 
- 0 minChladenie 
Suroviny
4 os.
- 650 g Bravčová panenka (3x 450 g) 
- 2 pl Olivový olej 
- 1.5 čl Dijonská horčica 
- 1.5 čl Med 
- 1.5 čl Mletý cesnak 
- 1.5 čl Údená paprika 
- 0.5 čl Čili korenie 
- Soľ, korenie 
Príprava
Krok 1 /4
Bravčové rebierka ochutíme soľou a korením. V malej nádobe zmiešame olivový olej, horčicu, med, mletý cesnak, papriku a čili. Bravčové panenky obalíme v zmesi.
Krok 2 /4
Vložíme mäso do spotrebiča vybaveného doskou. Spustíme proces varenia.
Krok 3 /4
V polovici varenia bravčové panenky obrátime. Skontrolujeme stupeň prepečenia, ktorý sa môže líšiť podľa veľkosti kusu mäsa. V prípade potreby predĺžime dobu o ďalších 5 minút.
Krok 4 /4
Vyberieme panenky a pred nakrájaním a podávaním s bang bang karfiolom necháme v pokoji aspoň na 5 minút.

