Bravčová sviečkovica sous-vide a gremolata
- Celkový čas 50 min
- 15 min
Príprava - 35 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Suroviny
4 os.
2 Cesnak
0.5 zväzok Petržlenová vňať s rovnými listami
1 Bio citrón (kôra)
0.5 Bio pomaranč (kôra)
4 plát. Bravčová sviečkovica (po 150 g)
4 vet. Rozmarín
4 vet. Tymian
60 g Maslo
Soľ, korenie
Príprava
Krok 1 /6
Pripravíme si suroviny.
Krok 2 /6
V miske zmiešame všetky prísady okrem bravčového mäsa, rozmarínu, tymianu a masla.
Krok 3 /6
Okoreníme a odložíme do chladničky. Do každého vrecka na varenie vo varnej nádobe Sous-Vide vložíme dve sviečkovice a rovnomerne medzi ne rozdelíme rozmarín, tymian a maslo. Zmes vložíme do vrecka sous-vide. Uistíme sa, že sú vrecká dobre uzavreté.
Krok 4 /6
Do nádoby nalejeme 3 l vody. Vrecká vložíme do vody.
Krok 5 /6
Varíme v ponorenom vákuovom režime.
Krok 6 /6
Vyberieme vrecká a otvoríme ich. Vyberieme sviečkovicu a okoreníme ju. Podávame s gremolatou a pečenou tekvicou s medom a tymianom.