Sous-vide bravčové mäso chashu
- Celkový čas 6 h 15 min
- 15 min
Príprava - 6 h
Varenie - 0 min
Chladenie
Suroviny
6 os.
6 pl Sójová omáčka
1.5 pl Tekutý med
1.5 pl Dashi prášok
1.5 pl Mirin
45 cl Voda
30 g Zázvor
6 strúč. Cesnak
1.5 Nasekaná jarná cibuľa
Mleté korenie
750 g Rolovaný bravčový bôčik
600 g Uvarený ramen
3 Vajcia uvarené namäkko prekrojené na polovicu
6 pl Nasekaná jarná cibuľa
Príprava
Krok 1 /7
Do nádoby mixéra vložte 3 l vody. Vložte vrecko do vody.
Krok 2 /7
Varte v ponorenom vákuu.
Krok 3 /7
Vyberte vrecko a otvorte ho.Osmahnite na panvici vaše mäso s trochou masla.
Krok 4 /7
Zalejte veľmi horúci vývar cez ramen. Nakrájajte mäso. Podávajte s vajcami a zelenou cibuľkou.
Krok 5 /7
Prepare the ingredients.
Krok 6 /7
In a mixing bowl, combine all the ingredients, making sure the apples are well coated.
Krok 7 /7
Place the ingredients in a sous-vide cooking bag. Place the mixture in a sous-vide bag. Make sure the bags are well sealed.