Bruschetta, paradajka a kur. mäso
- Celkový čas 16 min
- 15 min
Príprava - 1 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
4 os.
4 Veľké opečené plátky rustikálneho chleba
2 strúč. Ošúpaný cesnak
150 g Ošúpaná cibuľa nakrájaná na tenké plátky
500 g Veľké paradajky
400 g Kuracie filety narezané na tenké prúžky
0.6 čl Sušené oregano
50 g Odkôstkované a nasekané čierne olivy
50 g Sušené paradajky nasekané na hrubo
50 g Hobliny parmezánu
Hrubozrnná soľ
Príprava
Krok 1 /9
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /9
Cibuľu ošúpte a nakrájajte na tenké plátky.
Krok 3 /9
Kuracie kúsky nakrájajte na tenké prúžky.
Krok 4 /9
Toast jemne potrite cesnakom.
Krok 5 /9
Do nádoby dajte zopár sušených paradajok.
Krok 6 /9
Kúsky kuraťa opečte z jednej strany do hneda. Pridajte cibuľu, paradajky a zvyšok sušených paradajok.
Krok 7 /9
Ochuťte soľou a korením. Pridajte oregano, olivy a 50 ml vody.
Krok 8 /9
Doba varenia: 1 minúta
Krok 9 /9
Nechajte vychladnúť. Na toast navrstvite zmes a parmezán.