Chilli con carne
- Celkový čas 20 min
- 10 min
Príprava - 10 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
6 os.
700 g Mleté hovädzie
300 g Nakrájaná cibuľa
3 Prelisovaný strúčik cesnaku
600 g Konzervované nakrájané paradajky
600 g Konzervovaná červená fazuľa (prepláchnutá a odkvapkaná)
3 čl Chilli prášok
3 čl Mletá rasca
2 Hovädzí vývar v kocke (rozdrobený)
300 ml Červené víno
2 pl Paradajkový pretlak
Príprava
Krok 1 /8
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /8
Cibuľu nakrájajte najemno.
Krok 3 /8
Rozdrvte cesnak.
Krok 4 /8
Do hrnca vložte mleté hovädzie mäso, nakrájanú cibuľu a cesnak.
Krok 5 /8
Opekajte mäso, cibuľu a cesnak, kým sa mäso neopečie. Hrudky mäsa rozdeľujte vareškou.
Krok 6 /8
Pridajte zvyšné prísady. Podľa chuti okoreňte. Dobre premiešajte, aby sa prísady spojili.
Krok 7 /8
Tlakové varenie.
Krok 8 /8
Podávajte s bielou ryžou.