Horúce alebo studené gazpacho
- Celkový čas 20 min
- 15 min
Príprava - 5 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
6 os.
600 g Ošúpané a rozštvrtené paradajky
150 g Ošúpaná a nasekaná biela cibuľa
3 strúč. Ošúpaný strúčik cesnaku zbavený klíčku
150 g Ošúpaná červená paprika zbavená semien a nakrájaná na kocky
3 plát. Biely chlieb s odrezanými kôrkami
3 pl Sherry ocot
18 Čerstvé lístky bazalky
3 čl Cukor
900 ml Voda
Kvalitný olivový olej
Soľ, korenie
Príprava
Krok 1 /7
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /7
Bielu cibuľu ošúpte a nakrájajte na kúsky.
Krok 3 /7
Ošúpte strúčik cesnaku a odstráňte z neho klíčky.
Krok 4 /7
Ošúpte červenú papriku a odstráňte semienka. Nakrájajte na kocky.
Krok 5 /7
Do nádoby dajte všetky ingrediencie, okrem bazalky. Ochuťte soľou a korením.
Krok 6 /7
Doba varenia: 5 min.
Krok 7 /7
Jedzte teplé alebo chladné, ochutené bazalkou a olivovým olejom.