Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Karamelizované bravčové mäso

Hodnotenie 5 hviezdičiek (priemer)

5/5 -

  • Celkový čas 28 min
  • Príprava
    15 min
  • Varenie
    13 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

2 os.

  • 2 pl Práškový cukor

  • 350 g Bravčová panenka

  • 1 pl Sójová omáčka

  • 2 pl Nuoc mam omáčka

  • 1 Cesnak

  • 1 čl Čerstvý zázvor

  • 0.5 Červená cibuľa

  • 1 pl Sezamový olej

  • 70 ml Voda

  • 5 g Kukurica

Príprava

Krok 1 /8

Pripravíme si suroviny.

  • 2pl Práškový cukor
  • 350g Bravčová panenka
  • 1pl Sójová omáčka
  • 2pl Nuoc mam omáčka
  • 1 Cesnak
  • 1čl Čerstvý zázvor
  • 0.5 Červená cibuľa
  • 1pl Sezamový olej
  • 70ml Voda
  • 5g Kukurica

Krok 2 /8

Ošúpeme a nakrájame cesnak.

Krok 3 /8

Ošúpeme a na drobno nakrájame cibuľu.

Krok 4 /8

Bravčové mäso marinujeme v sójovej a nuoc mam omáčke. Dno hrnca poprášime cukrom. Varíme, kým neskaramelizuje, neustále naň dohliadame.

  • 2pl Práškový cukor
  • 350g Bravčová panenka
  • 1pl Sójová omáčka
  • 2pl Nuoc mam omáčka

Krok 5 /8

Pridáme bravčové mäso, marinádu, zázvor, cesnak a cibuľu.

  • 350g Bravčová panenka
  • 1 Cesnak
  • 1čl Čerstvý zázvor
  • 0.5 Červená cibuľa

Krok 6 /8

Podlievame olejom, vodou a kukuričným škrobom. Zmiešame.

  • 1pl Sezamový olej
  • 70ml Voda
  • 5g Kukurica

Krok 7 /8

Varenie pod tlakom.

Krok 8 /8

Podávame s thajskou ryžou.