Karamelizované kuracie mäso a cherry rajčiny
- Celkový čas 33 min
- 15 min
Príprava - 8 min
Varenie - 10 min
Chladenie
Suroviny
4 os.
6 pl Sójová omáčka
3 pl Tekutý med
2 pl Ryžový ocot
0.5 Limetka (kôra)
2 strúč. Cesnak
4 Kuracie suprémy
1 pl Neutrálny olej
300 g Cherry rajčiny
Príprava
Krok 1 /5
V miske zmiešajte sójovú omáčku, med, ryžový ocot, limetkovú kôru a nasekaný cesnak. Pridajte kuracie supreme a nechajte marinovať 10 minút.
Krok 2 /5
Zohrejte panvicu na strednom ohni a počkajte, kým sa Termosignal úplne sfarbí na červeno, než začnete opekať ingrediencie.
Krok 3 /5
Nalejte olej, potom opečte odkvapkané kuracie prsia, najskôr kožou dole 1 minútu a potom mäsom dole ďalšiu minútu. Znížte teplotu, pridajte rajčiny a marinádu. Zakryte pokrievkou a varte 4 minúty.
Krok 4 /5
Skontrolujte prepečenie kuracích pŕs a potom nechajte omáčku redukovať 2 minúty.
Krok 5 /5
Podávajte jedlo ihneď s ryžou.