Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Bravčový bôčik na kórejský spôsob

ratings.0

- /5 -

  • Celkový čas 2 h 15 min
  • Príprava
    15 min
  • Varenie
    0 min
  • Chladenie
    2 h

Suroviny

4 os.

  • 800 g Bravčový bôčik

  • 2 pl Sezamový olej

  • 1 pl Med

  • 3 pl Sójová omáčka

  • 2 pl Gochujang

  • 1 pl Hnedý cukor

  • 4 Strúčiky cesnaku

  • 1 čl Čerstvý zázvor

  • 1 čl Mleté čierne korenie

  • 2 Zelená cibuľa

  • Sezamové semienko

Príprava

Krok 1 /4

Vo veľkej nádobe pripravte marinádu zmiešaním sezamového oleja, medu, sójovej omáčky, gochujangu, hnedého cukru, nasekaného cesnaku, strúhaného zázvoru a čierneho korenia.

  • 2pl Sezamový olej
  • 1pl Med
  • 3pl Sójová omáčka
  • 2pl Gochujang
  • 1pl Hnedý cukor
  • 4 Strúčiky cesnaku
  • 1čl Čerstvý zázvor
  • 1čl Mleté čierne korenie

Krok 2 /4

Kúsky bravčového bôčika ponorte do marinády, uistite sa, že sú dobre obalené, prikryte a nechajte marinovať v chladničke aspoň 1 hodinu alebo ideálne cez noc.

  • 800g Bravčový bôčik

Krok 3 /4

Otvorte OptiGrill do polohy Grilovanie (Barbecue). Nastavte bočný termostat do polohy 4. Plátky bravčového bôčika grilujte 7 minút a pravidelne ich otáčajte.

Krok 4 /4

Kúsky bravčového bôčika podávajte na tanieri a ozdobte ich nakrájanou zelenou cibuľkou a štipkou sezamových semienok.

  • 2 Zelená cibuľa
  • sem. Sezamové semienko