Bravčový bôčik na kórejský spôsob
- Celkový čas 2 h 15 min
- 15 min
Príprava - 0 min
Varenie - 2 h
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (5)
Suroviny
4 os.
800 g Bravčový bôčik
2 pl Sezamový olej
1 pl Med
3 pl Sójová omáčka
2 pl Gochujang
1 pl Hnedý cukor
4 Strúčiky cesnaku
1 čl Čerstvý zázvor
1 čl Mleté čierne korenie
2 Zelená cibuľa
Sezamové semienko
Príprava
Krok 1 /4
Vo veľkej nádobe pripravte marinádu zmiešaním sezamového oleja, medu, sójovej omáčky, gochujangu, hnedého cukru, nasekaného cesnaku, strúhaného zázvoru a čierneho korenia.
Krok 2 /4
Kúsky bravčového bôčika ponorte do marinády, uistite sa, že sú dobre obalené, prikryte a nechajte marinovať v chladničke aspoň 1 hodinu alebo ideálne cez noc.
Krok 3 /4
Otvorte OptiGrill do polohy Grilovanie (Barbecue). Nastavte bočný termostat do polohy 4. Plátky bravčového bôčika grilujte 7 minút a pravidelne ich otáčajte.
Krok 4 /4
Kúsky bravčového bôčika podávajte na tanieri a ozdobte ich nakrájanou zelenou cibuľkou a štipkou sezamových semienok.