Krémová špargľová polievka
- Celkový čas 4 h 6 min
- 5 min
Príprava - 1 min
Varenie - 4 h
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (2)
Suroviny
2 os.
17.5 cl Kurací vývar
100 g Varená zelená špargľa
0.5 strúč. Cesnak
Soľ
Trebuľka
1 štip. Ružové korenie
1 pl Smotana na varenie
Príslušenstvo
Cestovná fľaša 400 ml Cestovná fľaša 700 ml
Príprava
Krok 1 /5
Pripravíme si suroviny.
Krok 2 /5
Do prístroja nalejeme všetky prísady, počnúc vývarom. Na ozdobu si odložíme trochu špargle, trebuľky, zrniečok ružového korenia a smotany.
Krok 3 /5
Naskrutkujeme čepele na fľašu OTG a pripevníme ju k základni. Zmiešame.
Krok 4 /5
Necháme vychladnúť na 4 hodiny.
Krok 5 /5
Tesne pred podávaním ozdobíme kúskami špargle, trebuľkou, drveným ružovým korením a smotanou.