Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Mäsové guľky v estragónovej omáčke

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 15 min
  • Príprava
    10 min
  • Varenie
    5 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

6 os.

  • 900 g Mrazené guličky z hovädzieho mäsa

  • 3 pl Olej

  • 3 pl Umytý a nasekaný estragón

  • 20 cl Hovädzí vývar

  • 1 Sladká cibuľka nakrájaná na tenké plátky

  • 3 Kocka masla

  • 3 čl Múka

  • 15 cl 35%-ná smotana

  • 6 plát. Citrón

  • Soľ, korenie

Príprava

Krok 1 /7

Pripravte si ingrediencie.

Krok 2 /7

Nakrájajte cibuľu.

Krok 3 /7

Do nádoby nalejte olej.

Krok 4 /7

Guľky opečte do hneda. Vyberte. Roztopte maslo. Pridajte cibuľu. Niekoľko minút smažte na miernom ohni. Pridajte múku a dobre premiešajte.

Krok 5 /7

Pridajte vývar a smotanu. Dôkladne premiešajte. Dochuťte. Dajte mäsové guľky späť do nádoby spolu s citrónom. Prikryte.

Krok 6 /7

Doba varenia: 4 minúty

Krok 7 /7

Pridajte estragón. Servírujte.