Na panvici opekaná maslová tekvica s olivovým olejom, cesnakom a bobkovým listom
Tefal
Recept od Tefal

Na panvici opekaná maslová tekvica s olivovým olejom, cesnakom a bobkovým listom

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 40 min
  • Príprava
    15 min
  • Varenie
    25 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

4 os.

  • 1 Maslová tekvica

  • 2 pl Mletý cesnak

  • 2 list Bobkový list

  • 2 pl Olivový olej

  • Soľ, korenie

Príslušenstvo

  • Fritovací kôš
    Fritovací kôš
  • Odkvapkávacia tácka
    Odkvapkávacia tácka

Príprava

Krok 1 /4

Rozkrojíme maslovú tekvicu napol. Vyberieme jadierka, olúpeme a nakrájame dužinu na 2,5 cm kocky.

Krok 2 /4

Dáme kocky do misy, pridáme cesnak, bobkové listy a olivový olej. Dochutíme soľou a korením a dobre premiešame, aby sa kocky riadne pokryli zmesou. Vysypeme do fritovacieho košíka fritézy Easy Fry Oven & Grill a umiestnime na stredný rošt, s odkvapkávacou miskou dole. Zatvoríme dvierka.

Krok 3 /4

Nastavíme režim MANUÁL pri 200 °C na 25 minút.

Krok 4 /4

Podávame so zmesou tekvicových a slnečnicových semiačok a trochou rozdrobeného syru feta.