Na panvici opekaná maslová tekvica s olivovým olejom, cesnakom a bobkovým listom
- Celkový čas 40 min
- 15 min
Príprava - 25 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (2)
Suroviny
4 os.
1 Maslová tekvica
2 pl Mletý cesnak
2 list Bobkový list
2 pl Olivový olej
Soľ, korenie
Príslušenstvo
Košík na hranolky Odkvapkávacia miska
Príprava
Krok 1 /4
Rozkrojíme maslovú tekvicu napol. Vyberieme jadierka, olúpeme a nakrájame dužinu na 2,5 cm kocky.
Krok 2 /4
Dáme kocky do misy, pridáme cesnak, bobkové listy a olivový olej. Dochutíme soľou a korením a dobre premiešame, aby sa kocky riadne pokryli zmesou. Vysypeme do fritovacieho košíka fritézy Easy Fry Oven & Grill a umiestnime na stredný rošt, s odkvapkávacou miskou dole. Zatvoríme dvierka.
Krok 3 /4
Nastavíme režim MANUÁL pri 200 °C na 25 minút.
Krok 4 /4
Podávame so zmesou tekvicových a slnečnicových semiačok a trochou rozdrobeného syru feta.