Rýchla hovädzia korma
- Celkový čas 10 min
- 10 minPríprava 
- 0 minVarenie 
- 0 minChladenie 
Suroviny
6 os.
- 1.2 kg Rump steak, nakrájaný na 2 cm kocky 
- 2 Cibuľa, ošúpaná a nakrájaná na tenké plátky 
- 40 g Prepustené maslo 
- 250 ml Prírodný jogurt 
- 6 pl Koriander, umytý a nakrájaný 
- 60 g Mleté mandle 
- 12 g Čerstvo nastrúhaný zázvor 
- 1 čl Garam masala (zmes korenia) 
- 1 čl Mletá škorica 
- 1 čl Chilli prášok 
Príprava
Krok 1 /7
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /7
Ošúpte a nasekajte cibuľu.
Krok 3 /7
Koriander umyte a nasekajte nadrobno.
Krok 4 /7
Nastrúhajte zázvor.
Krok 5 /7
Zmiešajte korenie, mandle, jogurt, zázvor a chilli. Dajte bokom. Do hrnca vložte maslo a cibuľu.
Krok 6 /7
Varte 1 minútu. Pridajte mäso. Opečte zo všetkých strán, v prípade potreby po dávkach. Pridajte marinádu. Varte 2 minúty.
Krok 7 /7
Pridajte nasekaný koriander a podávajte s ryžou alebo chlebom naan.

