Restované teľacie mäso s baklažánmi
Tefal
Recept od Tefal

Restované teľacie mäso s baklažánmi

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 37 min
  • Príprava
    12 min
  • Varenie
    25 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

4 os.

  • 600 g Teľacie mäso

  • 2 Baklažán

  • 400 g Nasekané rajčiny

  • 2 Cibuľa

  • 20 Mäta

  • 4 vet. Nakrájaná pažitka

  • 2 pl Olivový olej

  • 1 čl Papriková pasta

  • 100 ml Teľací vývar

  • Soľ a korenie

Príprava

Krok 1 /9

Pripravíme si suroviny.

  • 600g Teľacie mäso
  • 2 Baklažán
  • 400g Nasekané rajčiny
  • 2 Cibuľa
  • 20 Mäta
  • 4vet. Nakrájaná pažitka
  • 2pl Olivový olej
  • 1čl Papriková pasta
  • 100ml Teľací vývar
  • Soľ a korenie

Krok 2 /9

Nasekáme cibuľu.

  • 2 Cibuľa

Krok 3 /9

Na jemno nakrájame lístky mäty a pažitky.

  • 20 Mäta
  • 4vet. Nakrájaná pažitka

Krok 4 /9

Do hrnca nalejeme olej.

  • 2pl Olivový olej

Krok 5 /9

Teľacie mäso opečieme, v prípade potreby niekoľkokrát.

  • 600g Teľacie mäso

Krok 6 /9

Pridáme cibuľu, potom baklažán a paprikovú pastu. Dochutíme soľou a korením.

  • 2 Baklažán
  • 2 Cibuľa
  • 1čl Papriková pasta
  • Soľ a korenie

Krok 7 /9

Pridáme rajčiny a teľací vývar.

  • 400g Nasekané rajčiny
  • 100ml Teľací vývar

Krok 8 /9

Varenie pod tlakom.

Krok 9 /9

Pridáme nasekané bylinky a podávame s čerstvými cestovinami.

  • 20 Mäta
  • 4vet. Nakrájaná pažitka