Restované teľacie mäso s baklažánmi
- Celkový čas 37 min
- 12 min
Príprava - 25 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
4 os.
600 g Teľacie mäso
2 Baklažán
400 g Nasekané rajčiny
2 Cibuľa
20 Mäta
4 vet. Nakrájaná pažitka
2 pl Olivový olej
1 čl Papriková pasta
100 ml Teľací vývar
Soľ a korenie
Príprava
Krok 1 /9
Pripravíme si suroviny.
Krok 2 /9
Nasekáme cibuľu.
Krok 3 /9
Na jemno nakrájame lístky mäty a pažitky.
Krok 4 /9
Do hrnca nalejeme olej.
Krok 5 /9
Teľacie mäso opečieme, v prípade potreby niekoľkokrát.
Krok 6 /9
Pridáme cibuľu, potom baklažán a paprikovú pastu. Dochutíme soľou a korením.
Krok 7 /9
Pridáme rajčiny a teľací vývar.
Krok 8 /9
Varenie pod tlakom.
Krok 9 /9
Pridáme nasekané bylinky a podávame s čerstvými cestovinami.