Ružičkový kel s hľuzovkami
- Celkový čas 17 min
- 10 min
Príprava - 7 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
4 os.
800 g Ružičkový kel uvarený pod tlakom
4 pl Olivový olej
3 tenký plátok Jarné cibuľky
2 Limetka, šťava a kôra
4 pl Pažítka jemne nasekaná
2 pl Pražené píniové oriešky
3 pl Sušené brusnice
2 pl Hľuzovkový olej
40 g Čerstvo nastrúhaný parmezán
Soľ, korenie
Príprava
Krok 1 /5
Pripravte si ingrediencie. Pažítku nakrájajte nadrobno.
Krok 2 /5
Do nádoby nalejte olej. Pridajte ružičkový kel, cibuľu, citrónovú kôru, soľ a korenie.
Krok 3 /5
Smažte 4 minúty, potom pridajte citrónovú šťavu a nechajte ju odpariť.
Krok 4 /5
Tlakové varenie.
Krok 5 /5
Podávajte horúce s hľuzovkovým olejom a ostatnými prísadami.