Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Ryža, zelené kari, fazuľa mungo

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 12 h 17 min
  • Príprava
    10 min
  • Varenie
    7 min
  • Chladenie
    12 h

Suroviny

2 os.

  • 80 g Opláchneme ryžu basmati

  • 220 ml Voda

  • 0.5 čl Zelená kari pasta

  • 35 g Fazule mungo necháme namočené 12 hodín

  • 0.5 Cibuľu ošúpeme a nakrájame

  • 1 strúč. Strúčik/y cesnaku ošúpeme, zbavíme klíčkov a nakrájame nadrobno

  • 1 pl Pistácie nakrájame nadrobno

  • 1 čl Pistáciová pasta

  • Soľ, korenie

Príprava

Krok 1 /4

Pripravte si suroviny.

  • 80g Opláchneme ryžu basmati
  • 220ml Voda
  • 0.5čl Zelená kari pasta
  • 35g Fazule mungo necháme namočené 12 hodín
  • 0.5 Cibuľu ošúpeme a nakrájame
  • 1strúč. Strúčik/y cesnaku ošúpeme, zbavíme klíčkov a nakrájame nadrobno
  • 1pl Pistácie nakrájame nadrobno
  • 1čl Pistáciová pasta
  • Soľ, korenie

Krok 2 /4

Vložte všetky ingrediencie okrem pistácií do hrnca a dôkladne premiešajte, aby sa rozložila kari pasta a pistáciová pasta.

  • 80g Opláchneme ryžu basmati
  • 220ml Voda
  • 0.5čl Zelená kari pasta
  • 35g Fazule mungo necháme namočené 12 hodín
  • 0.5 Cibuľu ošúpeme a nakrájame
  • 1strúč. Strúčik/y cesnaku ošúpeme, zbavíme klíčkov a nakrájame nadrobno
  • 1čl Pistáciová pasta
  • Soľ, korenie

Krok 3 /4

Tlakové varenie:

Krok 4 /4

Podávame zdobené pistáciami.

  • 1pl Pistácie nakrájame nadrobno