Sladké a lepkavé bravčové rebierka
- Celkový čas 12 h 25 min
- 15 min
Príprava - 12 h 10 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Suroviny
2 os.
1 strúč. Nasekaný cesnak
1.5 pl Nasekaný zázvor
0.5 Nasekaná štipľavá paprička (voliteľné)
2 pl Jablčný ocot
1 pl Tekutý med
7.5 cl Sójová omáčka
7.5 cl Teľací vývar
0.5 pl Kukuričná múka (8 g)
0.5 pl Mletá údená paprika
600 g Bravčové rebrá nakrájané na hrubé kusy
1 pl Neutrálny olej
Príprava
Krok 1 /6
Pripravíme si suroviny.
Krok 2 /6
V miske zmiešame všetky prísady okrem rebier a oleja. Odložíme nabok.
Krok 3 /6
V miske smažíme rebierka na oleji 10 minút.
Krok 4 /6
Pridáme odloženú zmes a privedieme ju do varu.
Krok 5 /6
Nízkoteplotné varenie.
Krok 6 /6
Vyberieme a konzumujeme horúce.