Tatarák z údeného pstruha a s brioškou
- Celkový čas 40 min
- 15 min
Príprava - 25 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
4 os.
200 g Údený pstruh
0.5 Citrón
Soľ
Korenie
4 Kôpr
2 Cibuľa červená
200 g Hladká múka
100 ml Voda
100 ml Mlieko
1 Cukor
Vajcia
20 g Droždie
1 Perníkové korenie
1 Maslo
Olivový olej
Príslušenstvo
Extra Crisp
Príprava
Krok 1 /4
Údeného pstruha si nakrájame na drobné kúsky, do ktorých zamiešame soľ, korenie, citrón a kôpor. Pridáme olivový olej, premiešame a odložíme do chladničky.
Krok 2 /4
Cibuľu si dáme do Cook4me+ na pečenie s prídavným zariadením a nadstavíme na 180 stupňov na dobu 20minút. Po upečení necháme vychladnúť a očistíme.
Krok 3 /4
Na briošku si zamiesime kysnuté cesto zmiešaním múky, kvasníc, maslom, mliekom, cukrom a vymiešame v Masterchef Grande. (metlička na cesto).
Krok 4 /4
Vytvarujeme, potrite žĺtkom a pečieme v Cook4me+ s prídavným zariadením Extra Crisp Lid na 170 stupňoch 25 minút.