Tatarák z údeného pstruha a s brioškou
Martin Kolník
Recept od Martin Kolník

Tatarák z údeného pstruha a s brioškou

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 40 min
  • Príprava
    15 min
  • Varenie
    25 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

4 os.

  • 200 g Údený pstruh

  • 0.5 Citrón

  • Soľ

  • Korenie

  • 4 Kôpr

  • 2 Cibuľa červená

  • 200 g Hladká múka

  • 100 ml Voda

  • 100 ml Mlieko

  • 1 Cukor

  • Vajcia

  • 20 g Droždie

  • 1 Perníkové korenie

  • 1 Maslo

  • Olivový olej

Príslušenstvo

  • Extra Crisp
    Extra Crisp

Príprava

Krok 1 /4

Údeného pstruha si nakrájame na drobné kúsky, do ktorých zamiešame soľ, korenie, citrón a kôpor. Pridáme olivový olej, premiešame a odložíme do chladničky.

  • 200g Údený pstruh
  • 0.5 Citrón
  • Soľ
  • Korenie
  • 4 Kôpr
  • Olivový olej

Krok 2 /4

Cibuľu si dáme do Cook4me+ na pečenie s prídavným zariadením a nadstavíme na 180 stupňov na dobu 20minút. Po upečení necháme vychladnúť a očistíme.

  • 2 Cibuľa červená

Krok 3 /4

Na briošku si zamiesime kysnuté cesto zmiešaním múky, kvasníc, maslom, mliekom, cukrom a vymiešame v Masterchef Grande. (metlička na cesto).

  • 200g Hladká múka
  • 100ml Mlieko
  • 1 Cukor
  • Vajcia
  • 20g Droždie
  • 1 Perníkové korenie
  • 1 Maslo

Krok 4 /4

Vytvarujeme, potrite žĺtkom a pečieme v Cook4me+ s prídavným zariadením Extra Crisp Lid na 170 stupňoch 25 minút.

  • Extra Crisp