Thajský hummus s arašidovým maslom
- Celkový čas 21 min
- 5 min
Príprava - 16 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (2)
Suroviny
4 os.
5 cl Voda
1 Citrón
15 g Arašidové maslo
1.5 pl Neutrálny olej
180 g Cícer, uvarený a odkvapkaný
0.5 strúč. Cesnak
1 pl Sriracha omáčka
0.5 čl Javorový sirup
0.25 čl Mletý zázvor
1 pl Arašidy
1 pl Čerstvý koriander
1 pl Zelená časť jarnej cibuľky
Soľ a korenie
Príslušenstvo
Cestovná fľaša 400 ml Cestovná fľaša 700 ml
Príprava
Krok 1 /5
Pripravíme si suroviny. Vytlačíme citróny.
Krok 2 /5
Do prístroja dáme všetky prísady, počnúc tekutinami. Arašidy, koriander a jarnú cibuľku si necháme na ozdobu.
Krok 3 /5
Naskrutkujeme čepele na fľašu OTG a pripevníme ju k základni. Zmiešame.
Krok 4 /5
Okoreníme podľa chuti.
Krok 5 /5
Podávame s chlebom. Na ozdobu posypeme nasekanými arašidmi, koriandrom a jarnou cibuľkou.