Chrumkavá polenta s gorgonzolou a vlašskými orechmi
- Celkový čas 26 min
- 10 minPríprava 
- 16 minVarenie 
- 0 minChladenie 
Suroviny
4 os.
- 100 g Polenta 
- 10 cl Nízkotučná smotana 
- 50 cl Voda 
- 1 čl Soľ 
- 120 g Gorgonzola 
- 30 g Vlašské orechy 
Príprava
Krok 1 /6
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /6
Do nádoby dajte polentu, smotanu, vodu a soľ.
Krok 3 /6
Smažte 6 minút. Počas smaženia miešajte špachtľou.
Krok 4 /6
Po skončení smažte 1 minútu.
Krok 5 /6
Polentu posypte gorgonzolou a vlašskými orechmi. Manuálny režim fritovania horúcim vzduchom.
Krok 6 /6
Podávajte ihneď.

