Expresné bolonské lasagne
- Celkový čas 35 min
- 15 min
Príprava - 20 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Suroviny
2 os.
1 Cibuľa
2 pl Olivový olej
250 g Mleté hovädzie mäso
250 g Drvené paradajky s bazalkou
1 čl Talianske korenie
6 Lasagne plátky
25 cl Bešamelová omáčka
50 g Strúhaný syr
Soľ a korenie
Príprava
Krok 1 /13
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /13
Nakrájajte cibuľu.
Krok 3 /13
Do nádoby nalejte olej.
Krok 4 /13
Mleté hovädzie mäso a cibuľu smažte 3 minúty.
Krok 5 /13
Pridajte drvené paradajky, talianske korenie, soľ a korenie. Dobre premiešajte.
Krok 6 /13
Nasaďte tlakový uzáver.
Krok 7 /13
Varenie pod vysokým tlakom.
Krok 8 /13
Striedajte pláty lasagní, mäso a bešamelovú omáčku.
Krok 9 /13
Dochuťte plátmi lasagní a bešamelovou omáčkou.
Krok 10 /13
Pridajte strúhaný syr.
Krok 11 /13
Odstráňte tlakový uzáver.
Krok 12 /13
Manuálny režim fritovania horúcim vzduchom.
Krok 13 /13
Pred podávaním vyberte lasagne z nádoby a nechajte ich 5 minút odpočívať.