Pannacotta z kozieho syra
- Celkový čas 10 min
- 10 min
Príprava - 0 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
4 os.
250 ml Kozie mlieko (alebo kravské mlieko)
100 ml Smotana na šľahanie
100 g Čerstvý kozí syr
2 palec Želatínové pláty rehydratované v studenej vode
0.5 Jablko Granny Smith, umyté a nakrájané na kocky
2 pl Kvalitný olivový olej
1 Šťava z 1 citróna a trochu kôry, jemne nasekanej
4 pl Cesnakové krutóny
Fleur de sel, čerstvo mleté korenie
Príslušenstvo
Balenie 6 pohárov Sada 8 pohárov
Príprava
Krok 1 /5
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /5
Skombinujte jablko, olej, soľ, korenie, citrón a krutóny. Rozmixujte kozie mlieko a syr.
Krok 3 /5
Zohrejte smotanu a polovicu zmesi mlieka a syra približne na 4 minúty. Rozpustite v tom želatínu.
Krok 4 /5
Pridajte zvyšok mlieka a syra. Rozdeľte do malých misiek. Chlaďte 12 hodín.
Krok 5 /5
Pannacottu podávajte so zdobenými jablkami.