Talianska teľacia terina
- Celkový čas 17 min
- 10 min
Príprava - 7 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
6 os.
420 g Teľacie filé
90 g Bravčová rolka, nasekaná (alebo slanina)
6 Plátky talianskej šunky
60 g Pikantné pecorino, na kocky
1 Citrón (jemne nastrúhaná kôra)
2 Strúčiky cesnaku, ošúpané, odkľúčkované a jemne nasekané
45 g Starší chlieb, rozdrobený
3 pl Petržlen, umytý a nasekaný
Soľ
Korenie
Príslušenstvo
Balenie 6 pohárov Sada 8 pohárov
Príprava
Krok 1 /6
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /6
Vyložte poháre na teriny polovicou šunky. Nasekajte zvyšok šunky spolu s teľacím a bravčovým mäsom.
Krok 3 /6
Spojte zmes s ostatnými ingredienciami. Nalejte zmes do sklenených nádob a uzavrite ich.
Krok 4 /6
Nalejte 25 cl vody do misky. Položte sklenené nádoby do misky.
Krok 5 /6
Varte pod tlakom.
Krok 6 /6
Podávajte teplé alebo vychladené.