Studený ramen na leto
- Celkový čas 40 min
- 30 min
Príprava - 10 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
4 os.
4 Vykostené kuracie stehná
8 Huby shiitake
2 pl Zázvor
4 strúč. Cesnak
100 cl Kurací vývar
1 pl Prášok dashi
280 g Uvarenené rezance ramen
2 Vajcia na mäkko
60 g Mrkva
4 Červené reďkovky
4 pl Jarné cibuľky
4 pl Opečený sezamový olej
4 pl Slaná sójová omáčka
Príprava
Krok 1 /5
Pripravte si prísady.
Krok 2 /5
Nasekajte zázvor.
Krok 3 /5
Do misky vložte kuracie mäso, huby shiitake, zázvor, cesnak, vývar a dashi.
Krok 4 /5
Varenie v tlakovom hrnci
Krok 5 /5
Schlaďte. Nakrájané kuracie mäso podávajte v miske s vývarom a ostatnými prísadami.