Studený ramen na leto
- Celkový čas 40 min
- 30 minPríprava 
- 10 minVarenie 
- 0 minChladenie 
Suroviny
4 os.
- 4 Vykostené kuracie stehná 
- 8 Huby shiitake 
- 2 pl Zázvor 
- 4 strúč. Cesnak 
- 100 cl Kurací vývar 
- 1 pl Prášok dashi 
- 280 g Uvarenené rezance ramen 
- 2 Vajcia na mäkko 
- 60 g Mrkva 
- 4 Červené reďkovky 
- 4 pl Jarné cibuľky 
- 4 pl Opečený sezamový olej 
- 4 pl Slaná sójová omáčka 
Príprava
Krok 1 /5
Pripravte si prísady.
Krok 2 /5
Nasekajte zázvor.
Krok 3 /5
Do misky vložte kuracie mäso, huby shiitake, zázvor, cesnak, vývar a dashi.
Krok 4 /5
Varenie v tlakovom hrnci
Krok 5 /5
Schlaďte. Nakrájané kuracie mäso podávajte v miske s vývarom a ostatnými prísadami.

