Jahňacie koleno na červenom víne
- Celkový čas 12 h 26 min
- 15 min
Príprava - 12 h 11 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Suroviny
2 os.
2 pl Olivový olej
2 Jahňacie stehná
1 Nasekaná cibuľa
3 strúč. Nasekaný cesnak
2 pl Kukuričná múka (30 g)
30 cl Červené víno
15 cl Zeleninový vývar
2 vet. Tymian
1 čl Údená paprika
Soľ, korenie
250 g Uvarené tagliatelle
Príprava
Krok 1 /8
Pripravíme si suroviny.
Krok 2 /8
Do misy pridáme olej.
Krok 3 /8
Mäso s korením opekáme z každej strany 6 minút. Tento postup niekoľkokrát zopakujeme.
Krok 4 /8
Pridáme cibuľu, cesnak a kukuričnú múku zmiešanú so studenou vodou.
Krok 5 /8
Varíme 1 minútu.
Krok 6 /8
Pridáme všetky prísady okrem cestovín a privedieme ich do varu na 4 minúty.
Krok 7 /8
Nízkoteplotné varenie.
Krok 8 /8
Vyberieme mäso. Do omáčky pridáme horúce cestoviny. Dobrú chuť!