Kuracie špízy s pestom
- Celkový čas 25 min
- 15 min
Príprava - 10 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Suroviny
6 os.
3 plátok Hydinové filety
3 pl Pesto
3 pl Nasekané pistácie
Soľ, korenie
Príprava
Krok 1 /7
V nádobe namočte drevené špajle na 10 minút do vody.
Krok 2 /7
Každú hydinovú filetu nakrájajte na 4 rovnaké prúžky.
Krok 3 /7
Vložte ich do nádoby a ochuťte pestom, soľou a korením.
Krok 4 /7
Ochutené prúžky pozdĺžne prepichnite špajdľou (ako lízanky).
Krok 5 /7
Špízy obaľte v nasekaných pistáciách.
Krok 6 /7
Vložte ich do spotrebiča s podložkou. Spustite proces pečenia.
Krok 7 /7
Špízy si môžete vychutnať okamžite.
