Panna cotta očné buľvy
- Celkový čas 12 h 21 min
- 20 min
Príprava - 1 min
Varenie - 12 h
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
6 os.
200 ml Plnotučné mlieko
6 list Želatínové pláty zmäkčené v studenej vode
450 ml Šľahačková smotana
45 g Cukor
18 Liči v sirupe
18 Umyté červené hrozno
450 ml Hroznový džús
Príslušenstvo
Balenie 6 pohárov
Príprava
Krok 1 /7
Pripravte si suroviny.
Krok 2 /7
Do každého liči vtlačte hrozno, aby ste vytvorili oči. Ochlaďte.
Krok 3 /7
Do misy dajte mlieko, smotanu a cukor a priveďte do varu.
Krok 4 /7
Pridajte polovicu zmäknutej želatíny. Prípravu nalejte do sklenených pohárov a vložte ich do chladničky.
Krok 5 /7
Bez umývania panvice nalejte do nej hroznový džús a zvyšok tekutej želatíny.
Krok 6 /7
Varte pod tlakom.
Krok 7 /7
Uchovajte v Cookeo. Dokončite dezertné poháre potom, čo smotana stuhne.