Polievka z hrušiek a medu
- Celkový čas 4 h 21 min
- 20 minPríprava 
- 1 minVarenie 
- 4 hChladenie 
Suroviny
2 os.
- 200 g Zrelé hrušky 
- 100 g Grécky jogurt 
- 2 pl Tekutý med 
- 1 Citrón (šťava) 
- 2 pl Čokoládové hobliny 
Príslušenstvo
- Cestovná fľaša 400 ml 
- Cestovná fľaša 700 ml 
Príprava
Krok 1 /3
Pripravíme si suroviny.
Krok 2 /3
Do prístroja dáme všetky prísady, počnúc hruškami. Čokoládové hobliny si necháme na ozdobu. Naskrutkujeme čepele na fľašu OTG a pripevníme ju k základni. Zmiešame.
Krok 3 /3
Ak sa zmes zdá byť príliš hustá, pridáme trochu vody. Hruškovú polievku rozdelíme do malých misiek. Necháme vychladnúť na 4 hodiny. Vrch ozdobíme čokoládovými hoblinkami a podávame.



